Dropping

Dropping

vrijdag 29 maart 2024

Omstreeks 18u20 verzamelden de 50 deelnemers opgedeeld in 9 teams aan de capucienenkerk die wegens budgettaire redenen ook de startplaats was. Om 18.30 mochten de vondels hun wegcode in ontvangst nemen en het parkoers ontdekken. Elke 5 minuten mocht een volgend team starten. Via de Izegrimstraat worden de groepen via bolletje pijltje door de wijken geloodst. Doormiddel van raadsels en zoektocht worden de groepen via Marshofstraat en wandelpaden richting Dikkebus en Dikkebusvijver geloodst.


Met de juiste coördinaten vond een eerste team omstreeks 20 uur de eerste stopplaats na 6,5 km . In de vip ruimte van Sparta Dikkebus kon men genieten van een tas verse soep.

Na de verdiende rust kreeg men de wegbeschrijving van het 2de deel . Deze bracht de deelnemers naar Dikkebus dorp, richting Bellestraat. Om dan via de brandhoek naar Galgebossen te trekken en om het eindpunt te vinden in De vuile seule. De chica’s waren het eerste team die om 22u30 de dropping tot een goed einde hadden gebracht .


Alle deelnemers werden getrakteerd op een drankje en lekkere kip met friet.


Na de vele positieve reacties vielen de zenuwen weg bij de 3 nieuwe organisatoren en wordt er al volop gebrainstormd voor volgende editie.