Kerstfeest

Kerstfeest

zaterdag 16 december 2023

Op zaterdag 16 december waren we met precies 155 deelnemende PIB leden aan ons Kerstfeest. De 24 ingeschreven kids amuseerden zich rot met het ballonnenspectakel gebracht door Kostumation. Ondertussen kon het overgrote deel van de aanwezigen genieten van het huisaperitiefje of ander lekkers.


Daarna volgde het bezinningsmoment. Een aangrijpend verhaal gebracht door Stefaan Borremans. Bedankt Stefaan dat de Christelijke waarden van onze vereniging op deze mooie en ingetogen manier werden belicht.


Nadien mochten we aanschuiven aan de, hoe men dit zo mooi kan formuleren, mooi versierde feesttafel. Filet carré met warme groentjes en kroketjes, en dit alles à volonté. Niemand ging met een lege maag naar huis.


De kleinsten werden ondertussen wat ongeduldig maar de redder was nabij. De avond werd afgesloten met een bezoekje van onze Kerstman. Eén voor één werden de kids ontvangen door de Kerstman en werden zij getrakteerd met een kleine attentie. Ook de jongeren aanwezig in de zaal werden niet vergeten.


Toch graag een woordje van dank aan alle medewerkers, voor en achter de schermen. Zij zorgden er terug voor dat iedereen kon genieten van een zeer geslaagde avond.


Groetjes vanwege de PIB werkgroep


PS: heb je ook zin om een momentje te helpen met een PIB activiteit (vele helpende handen maken het werk licht), aarzel niet om iemand van de wijkmeesters of bestuur te contacteren.