Lezing "Brief aan mijn kind" door Leen Dendievel
17 november 2022


De PIB organiseert op donderdagavond 17 november 2022 om 19u30 in de Familiekring te Ieper een lezing met Leen Dendievel.


Het grote publiek kent Leen Dendievel voornamelijk van haar rol als Kaat in “Thuis”. Op theatervlak konden we haar al aan het werk zien in o.a. Slisse en Cesar en Groenten uit Balen. Haar komisch talent kon ze tentoon spreiden bij het West-Vlaamse theatergezelschap Het Prethuis,… Leen was voor het eerst op het grote scherm te zien naast oa. Peter Van den Begin en Barbara Sarafian in de nieuwe prent van Nic Balthazar, ‘Everybody Happy’.


Maar Leen is niet enkel actrice. Ze behaalde ook een diploma als assistent in de Psychologie én is een talentvol schrijfster. Als auteur debuteerde ze met het boek “Hard” over het taboe rond liefdesverdriet. Later schreef ze het boek “Asem” dat handelt over een thema waar we allemaal wel eens in meer of mindere mate mee te kampen krijgen, namelijk angst en paniekaanvallen. Van haar roman 'Georges & Rita' zijn reeds meer dan 15.000 exemplaren verkocht.


'Brief aan mijn kind' is het vervolg op deze besteller. Leen toert dus rond met lezingen over de onderwerpen die besproken worden in haar boeken. Haar meest recente boek is “Brief aan mijn kind”. In dit boek geeft een vader onmisbare levenslessen door aan zijn kinderen, lessen die tot de kern gaan.


Na de lezing is er een signeersessie voorzien.
Mis dit uniek evenement niet en noteer dit alvast in uw agenda.