Rommelmarkt 2022
1 mei 2022


Na twee jaar nagelbijten om het niet kunnen organiseren van onze jaarlijkse rommelmarkt, konden we eindelijk weer onze duivels ontbinden. Eén spelbreker dit jaar, de datum. 1 Mei is nu niet onze lievelingsdatum want dan worden er in de buurt nog twee grote rommelmarkten georganiseerd. Hoezeer we ook iedere organisatie het beste toewensen, komt dit altijd ten koste van.


1 mei 2022 zal niet geboekstaafd staan als een super rommelmarkt, maar wanneer wij bij onze standhouders zijn langs geweest, blijken die toch over het algemeen heel tevreden te zijn van de standplaats en opkomst. Het weer was ons goed gezind en onze ‘nieuwe’ tent kon voor de eerste keer in volle glorie worden uitgepakt.


Zoals altijd zijn hier en daar nog wat puntjes die kunnen verbeterd worden, maar over het algemeen kregen wij goede kritieken voor de organisatie. Ik kan dan ook niet anders dan alle 49 medewerkers bedanken voor hun belangeloze inzet. Het is als inrichter niet haalbaar om zonder deze medewerkers zo’n organisatie tot een goed einde te brengen.


De kinderen zullen er goed bij varen wanneer begin november een goedheilig man zijn opwachting maakt. Ook zal een extra centje om begin september een daguitstap te sponsoren welkom zijn. Daarom ook dank U wel aan mensen die onze kas gesponsord hebben door iets te drinken op ons terras of een braadworst achter de kiezen te stoppen.


Ik zeg nogmaals dank en tot volgend jaar op zondag 7 mei 2023. Hopelijk mogen we jullie dan terug verwelkomen.
Namens het rommelmarkt comité